Fremtidens sikre løsning for elbil-lading

Kristoffer Repstad

Leder for E-Mobility

09/11/23

Elbil-revolusjonen skyter fart, ikke bare i Norge, men globalt. Med dette følger strengere krav og forventninger til ladestasjoner. I dette landskapet har ONEPOLE bemerket seg, ikke bare med den prestisjefylte TUV godkjenning (Rheinland), men også ved å bestå krevende tetthet (IP), Robusthet (IK-) og Salt spray-tester.

 

 

Hvorfor er dette viktig for installatørene?

 

Enkelt forklart: Å designe en ladestolpe kan ligne på å lage et føringsrør, men dette betyr ikke automatisk godkjenning for essensielle koblinger eller sikringer. ONEPOLE, med sin TUV-godkjenning fra en av de strengeste testorganisasjonene i verden, sikrer at ladestolpene overgår bransjens forventninger.

 

- Elbil lading er for mange en dagligdags handling, noe som forsterker viktigheten av sikkerheten. Vårt fokus har alltid vært på elsikkerhet, uttaler Kjetil Andresen, leder for privatlading i MER, som allerede har tatt i bruk ONEPOLE. 

- For å sørge for at kundene våre får trygge og fremtidsrettede ladeanlegg, er det viktigere enn noen gang å benytte en løsning som innfrir alle krav. Derfor er det beroligende å vite at ONEPOLE har godkjent sertifisering.

 

ONEPOLEs sertifisering sikrer at stolpen er ideell for bruk med sikringer og koblingsklemmer. Dette gir installatører og brukere trygghet, vitende om at de benytter seg av et produkt som møter høye internasjonale sikkerhetsstandarder.

 

Flere installatører møter utfordringer med avvik fra tilsynsmyndigheter grunnet dokumentasjonsmangel. ONEPOLEs sertifisering fjerner denne bekymringen. Kort sagt, ONEPOLE adresserer de hovedutfordringene installatørene står ovenfor, og gir en trygg, sertifisert løsning for dagens og morgendagens behov.

 

Last ned et sammendrag av testingen vår på certipedia.com

Registrer deg for informasjon og en av våre selgere vil ta kontakt med deg.

Les flere fagartikler

Betalingsløsning & hurtigladere: ONEPOLE oppfyller alle krav

Fra 1. juli er det krav om at det skal være mulig å betale med kort på alle nye hurtigladere for el.-kjøretøy. ONEPOLE oppfyller kravene. Ikke bare det, men kortterminaler kan også monteres på alle eksisterende ONEPOLE ladestolper.

Les mer
Han ble oppfinner - heldigvis!

Han fant ingen måte å utdanne seg til oppfinner på, så da Sven Olav Sjeggestad skulle bestemme seg for et yrkesvalg, ble han elektriker. Det kan alle som trenger ting som lamper og ladere, samt elektrikere og andre, være glade for!

Les mer
ONEPOLE for alle: Universell utforming, selvfølgelig

Alle skal ha samme tilgang til tjenester, produkter og lett fremkommelighet, uavhengig av funksjonsnivå. Derfor har vi utformet ladestolpen ONEPOLE, med tilbehør, i tett og god dialog med kunnskapsrike og krevende aktører, som produsenter av ladere, ladeoperatører og Norges Handikapforbund.

Les mer
Tilbake