Fremtidens sikre løsning for elbil-lading

Kristoffer Repstad

Leder for E-Mobility

09/11/23

Elbil-revolusjonen skyter fart, ikke bare i Norge, men globalt. Med dette følger strengere krav og forventninger til ladestasjoner. I dette landskapet har ONEPOLE bemerket seg, ikke bare med den prestisjefylte TUV godkjenning (Rheinland), men også ved å bestå krevende tetthet (IP), Robusthet (IK-) og Salt spray-tester.

 

 

Hvorfor er dette viktig for installatørene?

 

Enkelt forklart: Å designe en ladestolpe kan ligne på å lage et føringsrør, men dette betyr ikke automatisk godkjenning for essensielle koblinger eller sikringer. ONEPOLE, med sin TUV-godkjenning fra en av de strengeste testorganisasjonene i verden, sikrer at ladestolpene overgår bransjens forventninger.

 

- Elbil lading er for mange en dagligdags handling, noe som forsterker viktigheten av sikkerheten. Vårt fokus har alltid vært på elsikkerhet, uttaler Kjetil Andresen, leder for privatlading i MER, som allerede har tatt i bruk ONEPOLE. 

- For å sørge for at kundene våre får trygge og fremtidsrettede ladeanlegg, er det viktigere enn noen gang å benytte en løsning som innfrir alle krav. Derfor er det beroligende å vite at ONEPOLE har godkjent sertifisering.

 

ONEPOLEs sertifisering sikrer at stolpen er ideell for bruk med sikringer og koblingsklemmer. Dette gir installatører og brukere trygghet, vitende om at de benytter seg av et produkt som møter høye internasjonale sikkerhetsstandarder.

 

Flere installatører møter utfordringer med avvik fra tilsynsmyndigheter grunnet dokumentasjonsmangel. ONEPOLEs sertifisering fjerner denne bekymringen. Kort sagt, ONEPOLE adresserer de hovedutfordringene installatørene står ovenfor, og gir en trygg, sertifisert løsning for dagens og morgendagens behov.

 

Last ned et sammendrag av testingen vår på certipedia.com

Registrer deg for informasjon og en av våre selgere vil ta kontakt med deg.

Les flere fagartikler

Gjør elbillading enkelt for alle

Med vekst i antall elbiler øker behovet for lading på destinasjoner, fremfor hurtiglading. Trygghet, tilgjengelighet og brukervennlighet er bærende faktorer for Nordens største ladeoperatør; Wattif. Selskapets visjon er å gjøre elbillading tilgjengelig for alle. Det fordrer også at løsningene er så enkle som mulig.

Les mer
Gjør en forskjell for planeten, velg bærekraftig ladestolpe fra ONEPOLE

Bærekraftig bilbruk handler for all del om fornybar energi som drivstoff, men i helheten inngår mye mer enn strøm. Derfor fortsetter produsentene av ladestolpen ONEPOLE, som i utgangspunktet er et produkt med gode bærekraftsverdi, forbedringsarbeidet sitt - og nå er mye på plass!

Les mer
Betalingsløsning & hurtigladere: ONEPOLE oppfyller alle krav

Fra 1. juli er det krav om at det skal være mulig å betale med kort på alle nye hurtigladere for el.-kjøretøy. ONEPOLE oppfyller kravene. Ikke bare det, men kortterminaler kan også monteres på alle eksisterende ONEPOLE ladestolper.

Les mer
Tilbake