tuv imagetuv icon

Setter standarden for EV-ladesikkerhet

Les mer

Why ONEPOLE?

Slik fungerer det

Effektiv, universell, tilpasningsdyktig elbilladeinfrastruktur.

Introduserer ONEPOLE, en enkel løsning for ladestasjoner. Med sitt tidløse design, lar ONEPOLE deg montere enhver type lader på en enkelt stolpe, noe som gir uovertruffen fleksibilitet. Enten du trenger en lader eller fire, lar ONEPOLE deg tilpasse antall ladere for å passe perfekt til ditt bruk. Dets slanke og elegante design forbedrer enhver omgivelse, samtidig som det tilbyr en enkel montasje og brukervennlig opplevelse.

Utforsk ONEPOLE
Hvordan det ser ut

Slank, elegant, sofistikert.

ONEPOLE har et slankt og moderne utseende, takket være dens materiale av pulverlakkert sjøbestandig aluminium. Dette forsterker ikke bare konstruksjonens holdbarhet, men gir også beskyttelse mot korrosjon. Den valgte fargen for ONEPOLE er RAL 9005 i en supermatt utførelse, en dyp svart nyanse som tilfører et preg av eleganse og sofistikasjon. Videre sikrer overflatebehandlingen med pulverlakkert ISO 12944 at konstruksjonen beholder sitt visuelle preg over en lengre periode, samtidig som den tåler miljømessige utfordringer og beholder sitt upåklagelige utseende.

Hvor det fungerer

Allsidig, praktisk, brukervennlig.

explore the onepole

ONEPOLE er ideell for både små og store steder. Dens kompakte størrelse gjør det mulig å bruke plassen effektivt, noe som gjør det mulig å romme flere billadere innenfor et begrenset område. Denne allsidigheten sikrer at selv i et begrenset miljø kan du optimalisere ladingskapasiteten og tilby bekvemmelighet for eiere av elektriske kjøretøy, samtidig som du minimerer den fysiske størrelsen på ladeinfrastrukturen.

explore the onepole
ONEPOLE

For alle

ONEPOLE viser bemerkelsesverdig allsidighet ved å kunne tilpasse et bredt utvalg av billadere. Denne tilpasningsevnen gir en betydelig fordel, da den tillater sømløs integrering av ulike ladermodeller. I tilfelle en bestemt lader blir utdatert eller går ut av markedet, er det ikke nødvendig å erstatte hele ladeinfrastrukturen. I stedet kan bare selve laderen enkelt byttes ut, noe som sparer både tid og kostnader. Videre tilbyr ONEPOLE fleksibiliteten til å lage skreddersydde ladebraketter for å passe bestemte ladere som kanskje ikke har en forhåndsopprettet kompatibel feste. Denne skreddersydde tilnærmingen sikrer at uavhengig av ladertypen eller eventuelle fremtidige endringer i markedet, forblir ONEPOLE en allsidig og fremtidsrettet løsning for infrastruktur for lading av elektriske kjøretøy.

ONEPOLE for problemfri elbillading!

Vi hjelper gjerne med valg av riktig applikasjon, produkt og tilbehør for ditt prosjekt. Enten du ønsker takmontert, veggmontert, har behov for flere ladestasjoner, eller ønsker lys integrert. Vi er her for å gjøre prosessen enkel og sømløs for deg. Ta kontakt så finner vi en løsning sammen eller bygg din ONEPOLE

Trenger du hjelp med prosjektering? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.